SEO

Det er en grunn til at du fant denne siden. Få hjelp til SEO fra sertifiserte SEO-markedsførere og bli synlig på nett du også! 90% av Google-klikk er organisk.

Forespørsel

SEO - søkemotoroptimalisering

SEO handler om å tilrettelegge for at Google skal plassere din side øverst på resultatsiden ved søk på dine nøkkelord. Det krever målrettet arbeid med innhold, teknisk optimalisering og linkbygging.

Kontakt oss

SEO eller Google Ads?

SEO, eller søkemotoroptimalisering blir ofte framstilt som «gratis» reklame. Det er selvfølgelig ikke gratis. Forskjellen på å satse på SEO i forhold til Google Ads, er at med SEO investerer man i arbeidskraft i håp om langsiktig synlighet, mens med Google Ads betaler man for hvert klikk på reklamen som ligger ute. Men de som lykkes med SEO har et utrolig konkurransefortrinn som det er vanskelig å hente inn på kort sikt.

Kunnskapen og verktøyene som trengs

SEO krever målrettet arbeid over tid og må hele tiden vedlikeholdes for å opprettholde effekten. Det er tre områder som er viktig; innholds optimalisering, teknisk optimalisering og linkbygging. Vi i Webium har kunnskapen og verktøyene som skal til for å lykkes.

I 2021 kom over 90% av all nettsidetrafikk fra organiske søk og hele 28,5% av Googlesøkene gikk til den øverste organiske lenken på resultatsiden. Tallenes tale er klar; å ligge øverst på Google har enorm verdi for bedriften.

Med SEO fra Webium får du:

Kontakt oss

Eksperthjelp

Vi er sertifisert innen SEO-markedsføring

Opplæring

Tilgang og opplæring på profesjonelle verktøy for å optimalisere nettsiden og måle resultat.

Bli selvstendig

Oppfølging over tid og kunnskap til på sikt å kunne jobbe videre med SEO uten ekstern hjelp.

* Definert i egen avtale