Loading

Våre tjenester

Vi leverer på det meste innen web og våre hovedområder er:

Applikasjoner

Webapplikasjoner er en av våre spesialiteter. Vi lager skreddersøm webapplikasjoner, som er tilpasset deres behov.

Hjemmesider

Hos oss får du en profesjonell ny hjemmeside til en bra pris. Våre leveranser holder høy kodekvalitet, har oppdatert teknologi med sikkerhet i fokus, er søkemotortilpasset og følger industristandarder.

Nettbutikk

Ønsker du å starte nettbutikk? Vi ordner alt det tekniske, slik at du kan konsentrere deg om salget.

Søkemotoroptimalisering

SEO er en sammensatt jobb både teknisk og på innhold. Å vite hva som passer best for ditt nettsted er en jobb vi gjør sammen. Vi må forstå din bransje og du kjenner dine kunder best. Slik får vi frem hva som er de beste føringene for din side.

Digital markedsføring

Vi hjelper deg å navigere i virvaret av verktøy og plattformer for å oppnå målbare resultater innenfor ditt budsjett.

Video

Video er i dag det mest brukte formatet for å få frem ditt budskap. En godt produsert video tar din oppmerksomhet og er man tydelig i det man vil formidle vil man nå ut til flere.

Design

Godt design bygger en sterk merkevare og gir et profesjonelt utrykk. Sammen kan vi lage et design som reflekterer bransje og personlighet på en god måte.

Infografikk

Statistikker, fakta, nyheter og tyngre informasjon kan gjøres spennende og interessant ved bruk av inforgrafikk. Infografikk er et raskt voksende medium som egner seg spesielt godt på sosiale medier. Vi i Webium hjelper deg gjerne å lage infografikk som gjennspeiler bedriftens design og identitet.

Opp