Loading

Om Webium

Vi er et fullservice webbyrå med 15 års erfaring innen web, IT og markedsføring. Som totalleverandør innen web får du gode og oversiktlige tilbud, levering innen fristen og løsninger skreddersydd for din bedrift.

Vår visjon:

"Treffsikre løsninger"

Vårt team

Vi setter deg først. Vi setter oss nøye inn i hva du ønsker og holder tett kontakt under hele prosessen slik at vi er sikre på at du blir fornøyd med resultatet. Det enkle er ofte det beste: Vi leverer brukervennlige løsninger tilpasset behov og skreller bort alt som kompliserer unødvendig. Ryddig: Vi gir gode og oversiktlige tilbud. Hos oss kommer det ingen økonomiske overraskelser.

Kenneth

Daglig leder, partner

Kenneth er web- og systemutvikler med lang fartstid fra utvikling av backendsystemer. I Webium er han administrerende partner.

Marius

Utviklingssjef, partner

Marius er utviklingssjef i selskapet og senior utvikler. Marius holder selskapet alltid oppdatert på siste teknologier.

Jørn

Salgssjef, partner

Jørn er salg- og markedssjef i selskapet og har lang erfaring innen kommunikasjon og salg fra flere bransjer. Prat med han om ditt neste prosjekt.

Hedda

Webmaster

Hedda er webmaster og sertifisert innen digital markedsføring. Optimaliserte nettsteder og søkemotoroptimaliserte webtekster er hennes spesialitet.

Morten

Medieprodusent

Morten er vår mann innen medieproduksjon. Han har spisskompetanse på video-, grafikk- og musikkproduksjon.

Jon-Fredrik

IT-tekniker

Jon er vår mann på IT. Han utøver IT-support, setter opp IT-systemer og ivaretar selskapets driftsavtaler.

Alex

Webprogrammerer

Alex er frontend-utvikler og vårt nyeste tilskudd i teamet. Han er en erfaren programmerer som finner kreative løsninger til dine applikasjoner.

Jobb med oss

Vi er alltid ute etter dyktige kolleger! Send oss en e-post om du er flink til web eller IT.

Opp