Responsive hjemmesider

Hjemmesiden er bedriftens ansikt utad og det er derfor viktig at den er profesjonell og gjennomtenkt. Webium har levert utallige små og store hjemmesider til bedrifter i alle mulige bransjer. Vi har derfor lang erfaring og et team med bred kompetanse som står klar til å hjelpe din bedrift å skinne på nett.

Responsive hjemmesider med fokus på innhold og tilgjengelighet


Responsivt design

Alle våre hjemmesider leveres etter "mobile first"-prinsippet. Det betyr at de fungerer godt på både telefon, tablet og datamaskin.

Innholdsstyring (CMS)

Vi bruker Statamic til innholdsstyring noe som gir deg full kontroll over det du ønsker å kunne endre eller legge til på ditt nettsted.

Innholdsproduksjon

Trenger du hjelp til å fylle nettsiden din med innhold? Selv om du egentlig har et ganske klart bilde av hva du ønsker å formidle, kan det ofte være vanskelig å skriftliggjøre budskapet eller produktet ditt.

Våre innholdsprodusenter har lang erfaring med å produsere tekst som får frem kjernen i det du ønsker å formidle på en god måte som funker på ulike digitale flater. Ta en prat med en av våre medarbeidere om hva du ønsker å oppnå med din nettside og få hjelp til å fylle den med innhold. Våre innholdsprodusenter skriver også på en måte som er hensiktsmessig med hensyn til søkemotoroptimalisering.

Driftsavtale

Er det vanskelig å finne tid til å drifte hjemmesiden? Kanskje blir den glemt i alt som skjer i hverdagen, eller kanskje mangler dere kompetansen. Webium kan drifte hjemmesiden til din bedrift, så kan dere konsentrere dere om kjernevirksomheten.