Kontakt
Svolvær
-2.1°C

Hjemmeside bedrift

Webium har utviklet utallige nettsider til alt fra små bedrifter til store landsdekkende organisasjoner.

Send forespørsel

Vi jobber tett med kunden for å lage helhetlige løsninger tilpasset din bedrift og med kundereisen i fokus. Vi i Webium er mest av alt opptatt av at nettsiden skal fungere, altså at den skaper salg og leads.

Enkelt og greit

Nye kunder kommer ofte til oss fordi det er dyrt og tungvint å gjøre oppdateringer på deres eksisterende nettside. Vår visjon er å lage sikre og brukervennlige nettsider som trenger minst mulig support i etterkant. Derfor bruker vi Statamic CMS, med enkel innholdsredigering og god kundefunksjonalitet.

Premium innholdsstyring

Statamic gjør det enkelt for bedriften å publisere på siden, og gir mange muligheter for utvidelser i etterkant. Statamic bruker flate filer isteden for database og er derfor en CMS med høy sikkerhet som nesten aldri er utsatt for hacking. En nettside fra Webium er oversiktlig priset, slik at det ikke kommer uventede utgifter ved vedlikehold og oppdateringer av siden.

Les mer om hvorfor vi bruker Statamic.

Vår arbeidsprosess:

Kartlegging: Fortell oss om dine planer og visjoner, så vi forstår hva som er spesielt med din bedrift og hva du ønsker å oppnå.

Vi starter arbeidet: Vårt team vil utvikle nettsiden din, med tett kundekontakt underveis, slik at vi er sikre på at siden blir slik du ønsker.

Etter publisering: Våre driftsavtaler og supportavtaler holder siden din oppdatert og gir forutsigbarhet for bedriften.

Nettsider levert av Webium

Vårt kundeløfte er at du alltid skal ha en hjemmeside som passer deg og din bedrift. Både i utseende og funksjonalitet, men også lagt opp slik at du oppdaterer bare akkurat det du selv ønsker.