Loading

Digital markedsføring

Markedsføring handler om å nå potensielle kunder med rett budskap, på rett plass og til rett tid i kjøpsprosessen.

Image

Med en markedsplan når du best ut og får mest igjen for pengene

Vi hjelper deg å navigere i virvaret av verktøy og plattformer for å oppnå målbare resultater innenfor ditt budsjett.

  • Google Ads
  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
start digital markedsføring

Tjenester

Digital markedsføring

For å lykkes best med markedsføringen må man tenke helhetlig. Det betyr at man må jobbe med samme plan, mot samme mål i alle kanaler. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en markedsplan med spesifikke mål og med tilpassing av hjemmeside, søkemotoroptimalisering og kampanjer i sosiale medier og Google Ads for å nå målene.

Søkemotoroptimalisering

Øverste plassering på søkeresultat kommer ikke av seg selv. For å komme høyt opp på resultatsiden (SERP) må man jobbe målbevisst med kriteriene som vektlegges av Google.
Webium hjelper deg med tekniske tilpasninger og optimalisering av tekst i søkeresultat og på hjemmesiden slik at du kan komme høyere opp på Google for viktige søkeord.

Sosiale medier

Vil du nå kundene dine via sosiale medier? Bygge opp støtte for en sak? Trenger du en strategi for å nå din målgruppe via Facebook? Webium har over ti års erfaring med merkevarebygging i sosiale medier og målrettet markedsføring. Vi kan bidra til både å utvikle og spisse innhold for sosiale media og lage en markedsføringsplan for plattformer som Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat, LinkedIn, m.m.

Blir du forvirret av jungelen av sosiale medier? Vi kan hjelpe deg finne ut hvilke plattformer som er viktig for deg. Og hvilke som ikke er det. Produkter og budskap kan ofte spres enklere på noen plattformer enn andre. Eller krever ulik utforming og markedsføringsplan. Vi hjelper deg med dette slik at du når din målgruppe.

E-postmarkedsføring

På grunn av utbredt spamming har e-post som markedsføring fått et ufortjent dårlig rykte. Heldigvis har vi fått på plass et lovverk som regulerer dette på en god måte. Brukt rett, kan e-postmarkedsføring gi gode resultater for en billig penge. Det handler om å bygge e-postlister med entusiastiske følgere, tilby godt innhold og gjennomtenkt design og bruke et automatisert e-postsystem. Ta kontakt så hjelper vi deg å komme i gang!

Interessert i våre tjenester?

Kontakt oss og få et tilbud innen kort tid.

Opp