Våre tjenester

Webstrategi

Webstrategi er den langsiktige prosessen med å definere retningen til et nettsted eller webprodukt. Strategien må utarbeides i tett dialog med din bedrifts ledelse og oss som leverandør.

Webutvikling

Webutviklingen starter etter at strategi og plan er lagt. Vi tilpasser våre leveranser til dine eksisterende løsninger og foreslår eventuelle utbedringer der det behøves.

Webmarkedsføring

Når produktet er ferdig skal det markedsføres. Markedsføringskanalene på web er mange, og vi hjelper deg velge det som passer ditt produkt.

Din Webpartner

Når du velger å jobbe med Webium er du i trygge hender. Alt fra kartlegging og bestilling til sluttleveranse og etterarbeid skal være oversiktlig, forutsigbart og innenfor budsjettrammene og tidsfrister.

Strategi

Planlegg godt og legg en god strategi for hva prosjektet ditt skal gjøre for hvem. Vi hjelper deg.

Teknologi

Valg av rett teknologi til rett prosjekt er en viktig del jobben. Vi anbefaler alltid det som passer best til dine spesifikasjoner.

Fremdriftsplan

En oversiktlig fremdriftsplan med statusmøter er viktig for å sikre god kvalitet på leveransene. Vi utfører jevnlig statusmøter.

Budsjett

Forutsigbarhet i kostnader er viktig for våre kunder. Vi leverer alltid innenfor gitt tilbud, uten skjulte kostnader.

Konsulent

Har du behov for en konsulent på dine web eller IT-prosjekter? Vi har erfaring fra store utviklingsprosjekter med både prosjektledelse og deltakelse.

Utvikling

Etter at produktet er lagd er det ofte behov for videreutvikling. Vi lager alltid løsninger som er fremtidsrettet og kan utvides / oppdateres uten å måtte starte pånytt.

Planlegg

webprosjektet

Når man skal utvikle en ny webløsning er planleggingen veldig viktig for å kunne holde budsjettet og en oversiktlig utviklingsplan. Vi anbefaler å ta tidlig kontakt med oss for å bistå i planleggingsarbeidet. Noen webprosjekter har avanserte kravspesifikasjoner og det er derfor viktig å kunne få total oversikt tidlig i prosjektarbeidet.

Abonner på

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.