Hjemmeside bedrift

Med våre bedriftspakker er det enkelt og oversiktlig å bestille ny nettside. Enten dere trenger en enkel hjemmeside med alt på én plass, eller en mer komplisert løsning, vet dere fra start hva som er inkludert og hva som blir prisen for deres bedrift.

Basic nettside
Basic nettside
19 900

frapris

Landingsside

One-pager

Statamic CMS

Les mer
Standard nettside
Standard nettside
29 900

frapris

Landingssider

Skjema

Kategorisider

Undersider

Statamic CMS

Les mer
Premium nettside
Premium nettside
39 900

frapris

Landingssider

Skjema

Kategorisider

Undersider

Multilingual

SEO-pakke

Statamic CMS

Les mer
Nettsted

Er dette garanterte priser?

Vi har lang erfaring med å prosjektere ulike typer nettløsninger og har derfor utarbeidet 3 standardprodukter med frapris. Ingen side er helt lik, og det er mulig å skreddersy løsningen slik at den blir perfekt for deg.

Utbyggbart

Alle våre produkter er utbyggbar om du vil utvide. Du kan selv bygge ut innholdet ubegrenset.

Oppdatert

Alle våre produkter følger de siste oppdateringer slik at du alltid har en "up-to-date" løsning.

Support

Alle våre webmedarbeidere kan produktet godt som sikrer at hjelpen alltid er nær om det skulle være noe.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Se våre svar på noen av de vanligste spørsmålene du måtte ha.

Hvordan vet jeg hvilken jeg skal velge?

Å velge mellom Basic nettside og Standard nettside er enkelt. Basic nettside er en one-pager hvor du samler alt på én nettside. Standard er et nettsted hvor du har flere sider, kategorier og undersider. Trenger du hjelp til å velge? Bare book et møte med oss, så finner vi rett løsning for deg.

Kan jeg styre innholdet selv?

Med Standard nettside og Premium nettside kan du styre innholdet selv med markedets beste innholdstyring, Statamic CMS. Med Basic nettside følger det ikke med innholdsstyring, men kan legges til i bestillingen etter egen avtale.

Blir nettstedet mitt oppdatert?

Ja. Vi holder alle våre løsninger med driftsavtale oppdatert.

Kan jeg bygge ut nettstedet etterhvert?

Ja. En av de store styrkene med vår tech stack og leveranse er at det er utbyggbart. Om du har planer for nettstedet ditt, men ikke er helt klar til å rulle alt ut, er det ingen problem å utvide etterhvert. Med Statamic CMS under panseret er det kjapt og enkelt å utvide uten store, tungrodde prosjekteringsprosesser.

Hvorfor bruker dere Statamic CMS?

Statamic er et trygt og brukervennlig CMS av høy kvalitet. Det er lite utsatt for hackerforsøk sammenlignet med f.eks. WordPress og det er enkelt å bygge ut.

Kan jeg bytte leverandør?

Jada. Selv om vi gjerne vil beholde alle våre kunder har vi valgt kjente rammeverk og programmeringspråk slik at kunder har mulighet til å flytte. Statamic CMS-lisensen er knyttet til deg og denne kan du fritt bruke uten å gå gjennom oss.

“Vi har brukt Webium siden oppstarten til alt av våre webrelaterte løsninger. Alt fra hjemmesiden til backendsystemer. Vi er strålende fornøyd og kan trygt anbefale gjengen som totalleverandør innen web.”

...
Lasse Pedersen

“Vi skiftet til Webium i 2020 og er strålende fornøyd. Hele prosessen med migrering, oppdatering og opplæring gikk veldig bra siden vi hadde god dialog og fremdrift hele veien. Vi vil entusiastisk anbefale Webium”

...
Tormund Hansen Skinnarmo